Sunday, December 29, 2013

SHAKLEE, my first impression

Entry yang ini bersambungan dari RnD aku untuk SHAKLEE umumnya...hmmm...reaksi aku...GOOD!!!...I Feel Healthier and Lighter...dan harganya juga tak mahal sangat...

So...aku decide untuk masuk ahli terus. Sebab apa? sebab aku selesa dengan produk ini. Di bawah ni aku nak kongsi ngan korang pengalaman aku first time nak kenal apa itu shaklee.

  • Aku kenal SHAKLEE ni dari wife aku. Dia yang suruh aku cuba produk slimming SHAKLEE. Yela dah nampak kebahagiaan suaminya selepas berkahwin. Dimana semuanya dah ke depan. Pemikiran ke depan, Kewangan ke depan dan perut pun ke depan. Dia mintak aku makan Lecithin dan Herb-Lax. Dia belanja aku telan je la.So bila nak dekat sebulan cuba badan makin ringan berat badan pun ada turun 2 kg. Kalau buang air pun lawas je.
  • So, aku cari maklumat kat internet. Yang paling ketara memang ramai org dok jual di FB. So aku whatapps sorang agen. Cakap nak beli set slimming. Bincang punya bincang aku amik set slimming pastu terus jadi ahli. RM65 untuk jadi ahli. Tapi harga ahli dan harga runcit jauh beza jugak.
  • So, dari wife suruh cuba terus jadi ahli dan jadi pengedar sah SHAKLEE. Produk yang aku beli ialah Lecithin (untuk bakar lemak) dan Alfalfa ( untuk buang toksik) untuk slimming.
  • Bila balik kampung cerita pasal SHAKLEE pada kawan2 memang tak ble handle sebab diorang gelakkan aku. Sebab membe lama dan lama tak jumpa, aku biarkan je. Takpe yang nak sihat aku dan tujuan aku nak share. Tapi bila cerita dengan mama dan abah aku, mereka kata nak cuba. OK.
  • Bila balik rumah semula cerita pula pada kawan-kawan tempat kerja terus diorang minat nak beli sebab dah tau pasal produk ni cuma tak tau nak beli kat mana. 
  • Alhamdulillah sampai sekarang ada sahaja customer yang order. Dari kawan-kawan dan dari customer yang jadi kawan.

Order pertama dari customer

Order kedua dari customer

Dah siap bungkus. Tinggal nak pos je

Jadi kepada pembaca sekalian yang tercari-cari testimoni ikhlas pengguna dan pengedar sah SHAKLEE, aku rasa inilah kan?...

So, siapa-siapa yang rasa nak cuba atau nak tau lebih lanjut tentang produk SHAKLEE bolehlah pm aku ye.

SID : 1082889    Mohd Izzad Amir
Contact :  SMS/WhatsApp : 0129845485

3 komen:

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

Alhamdulillah

edogawa conan said...

wah..hebatnya.
awal-awal dah dapat customer.
tabek ah :D
alhamdulillah rezeki dari Allah :)

izzad said...

Alhamdulillah...rezeki dari Allah semua...klau kita tak usaha tak datang rezeki tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...