Tuesday, November 26, 2013

Aku Yang Dulu Bukan Yang Sekarang

Assalamualaikum w.b.t. Segala pujian bagi Allah s.w.t......

Pergh!!!!...lama benor tak mengarang dalam nih...ada dekat 2 tahun dah...semua dah ada...sawang..tikus...lipas ( kalau tinggal umah lelamakan?)

Papepun i`m back....

Many things happened...aku yang dulu bukan yang sekarang...hidup aku je..aku still sama...masih insan biasa yang mencari keredhaan ilahi...cewahhh...

Ntah followers aku ni ada lg ke tidak..tak kisah la asalkan dapat share ngan korang semua apa yang ada di benak fikiran nie...

Post kali ni pun dah macam tajuk lagu dah...aku yang dulu bukan yang sekarang..macam2 dah update...sama macam android...dah boleh update android KIT KAT...

Tegar penyanyi cilik dari indonesia...berubah 100% kehidupannya. Dari bermain gitar menghiburkan orang di jalanan terus popular dan lagunya meniti di bibir kita semua. Ok!!! mari nyanyi sama2...1..2..3..Nyanyi....


Banyak yang aku nak share skang tapi one by one k...

Terkini!!! aku nak share tentang SHAKLEE....apa itu SHAKLEE? tengah rancak aku tengok di FB sekarang. Semua update pasal kebaikan produk SHAKLEE nih...yang aku tau...yang utama produk ini berasaskan semulajadi..tiada penggunaan bahan kimia dalam penghasilan produk...

Aku dah cuba gak...wife hadiahkan..set apa? Set slim...hehehe...

So, sekarang aku ada projek baru dengan SHAKLEE nie...aku nak buat RnD dulu...nnt aku share ngan awak-awak semua yer...

Wassalam...

3 komen:

farah said...

Waduh...akhirnya berbekas jg my words..hehehe

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

Hoo nanti kena sharr rnd mu ni

Fazil Hamid said...

tahun baru..azam baru..kena timbang hari2..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...