Wednesday, July 20, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER


Dah lama rasanya tak join segmen Abg Ben nie...nie pun sebab ada membe blogger yg baru follow blog KSG...so, kawe follow back macam biasa. Orang berbudi kita berbahasa baru ramai kawan. Buka2 je blog si Eddy nie, latest post die pasal Segmen Abe Ben. Jadi apa lagi, kawe join la. Mana tau boleh tambah lagi kawan.

Pada yg malas nak baca byk2, nie sedikit briefing about blog KSG ( kitasemuaguru). Mesti korang tertanya-tanya...aku bukan guru atau cikgu..jadi tak sesuai la lepak kat blog nie...sebenarnya kat sini tempat kawe berkongsi pendapat, pengalaman dan ilmu yg sedikit di dada bukan sebagai guru tapi macam korg semua jer, berblog untuk kepuasan. Tak mau byk cakap, terjah je janji korang seronok.

So, pada blogger baru atau yg nak mencari kenalan2 baru, jom join Segmen nie. Klik SINI k.





P/S : Lama dah tak join segmen. Kekadang kawe asyik syok sendiri je berblog tak best gak.

15 komen:

Amy Syaquena said...

salam kenal SR singgah dari blog Encik Ben..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

CikHanis said...

hye kawan baru :P dtg dari segmen Abg Ben.

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid said...

singgah sini :)

AbiL said...

hi. salam perkenalan. singgah dari segmen Encik Ben. Happy blogging!

http://abilitusaya.blogspot.com

Nazzue said...

Salam dari hati...happy blogging yea!! :)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

ariana's said...

Salam ziarah dari segmen sama.
http://arianasstorys.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Lulu Caldina said...

Lulu pun blogger baru ;)

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Marina said...

marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Zul Fattah said...

skodeng2.. terjah dri segmen yg sama..
happy blogging..done follow u

http://zulfattah.blogspot.com/

izzad said...

@Pada semua : Tq sebab sudi melawat blogger baru nie...hope dapat tunjuk ajar dari semua... : )

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...