Sunday, July 10, 2011

Follower KSG Ke-100!!!

Alhamdulillah...akhirnya genap jugak angka 100 follower yg join KSG...ucapan terima kasih kepada fana. Sebab menjadi follower yg ke-100...

So, sebagai tanda terima kasih..kawe dah pg melawat dan nak review skit sebagai tanda penghargaan....waluapun kawe masih baru dalam berblog...



Nama empunya badan Fana.

Nice blog...warne biru laut sejuk mata memandang...blog 2 column....susunan cantik..
skang tgh buat kontest sapa jadik follower die dapat topup free...masyuk tue..hehhe..nie postnyer...http://diari-fana.blogspot.com/2011/07/free-topup-untuk-follower-dari-fana.html

Rasenyer takder apa dah nak komen..nnt komen lebih2 kne marah plak kat tuan blog..

Anyway tq pada fana...dan tak lupa jugak pada follower yg sudi follow blog Kita semua guru..samada korg just follow dan jadi silent reader atau follow dan tak jenguk2 balik dah..hehhe.. A million thank you from kawe..

P/S : Alhamdulillah...akhirnya sampai jugak angka 100...makin bersemangat tok update post2 bermaklumat lagi pasnie...thanks guys

6 komen:

Gagak said...

selamat berblogging dengan riang..hehehe

btw, i AM ur 101......hehe

izzad said...

@gagak : lucky number tue 101..hehe..nway..thanks follow blog kawe ;)

Gagak said...

welcome..thanks juga sbb follow aku.hehe

izzad said...

@gagak : anytime bro...best gak blog demo yer.. :)

fana said...

wah...xsangka..
ala..komen je..xmarah pon..
komen yg buruk2 kit..
teruskan usaha dlm blog ni..cewaaah

izzad said...

@fana : dah abis buruk dah komen tue...thanks for the encouragement.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...