Thursday, July 14, 2011

Reunion Mengimbau Kenangan

Assalamualaikum w.b.t...

Perjumpaan semula selepas sekian lama terpisah atau dengan perkataan pendek REUNION amat seronok bila mendengarnya...kenapa kawe cakap camtue? sebab macam2 kita bley buat time tue...

Dapat bercerita kisah2 lama...mengimbau kenangan balik....bertanya perkembangan terkini dan mana yg single lagi tue mana tau jumpa JODOH masa Reunion...mesti ada yang tersipu2 malu macam gadis melayu moden...yg lelaki plak control macho...konon semua gadis2 dok usha la time tue..sebab dah kije..ada kete...saham naik!!!...

Tapi apa persiapan penganjur atau korg sebelum nak pg Reunion ?

Kat sini kawe nak kongsi la sedikit tips bley pakai punye janji buat btol:

1) Organize reunion dengan btol..klau yg still ada contact antara satu sama lain create AJK agar perjalanan Reunion berjalan lancar dengan diisi aktiviti menyeronokkan dan bermakna.

2) Yang mana single lagi tue pakai hensem2..cantik2...make up tebal...pg saloon..mandi lulur..agar kelihatan menarik tertarik...mane tau jumpe jodoh bdak sekolah lama..

3) Siap2 dengan citer2 korg yer..agar korg bley sharing dengan kawan2..

4) Siapkan kerja dan kosongkan jadual anda dan book cuti awal2 agar tak terlepas nak join reunion.

P/S : dah lama tak join REUNION sebab kekangan masa...lepas nie nak pulun semua REUNION yg ada.. :)

4 komen:

Gagak said...

iya bro, ada kdg2 pergi reunion tu, tpi diam seribu bhsa, tak thu nk citer apa.. lps tu prjlnan aktiviti tak teraturrr.. tu lh kn pntingnya lntik ajk

Edy Ramanov said...

salam perkenalan daripada edy

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

izzad said...

@gagak : btol bro...klau pg sesaje, pastu tak pernah kontek memembe sebelum pg..nnt mesti jadi segan

izzad said...

@Edy Ramanov : salam..sila2..jangan segan2 nak blogwalking yer..dah follow u balik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...