Monday, May 23, 2011

Interview SPP

Assalamualikum w.b.t,

BERITA BAIK !!!!! BARANG PANAS!!!.....
PANGGILAN INTERVIEW SPP ( Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran )

Kepada sesiapa yang tengah menunggu Interview SPP...terutamanya guru2 pelatih maktab..korang dah boleh check di website SPP...klik je kat sini

Lepas korang dah klik link di atas..akan keluar page macam dalam gambar dibawah



Pastu korang klik je log masuk untuk Guru (PPP)...lpas tue akan kluar status korang..macam gambar kat bawah nie...



Anyway, good luck pada semua yang dapat panggilan interview SPP...

P/S : Sape yang ada pengalaman di "interview " SPP " harap dapat share pengalaman korang.. :)

3 komen:

zarazueyin said...

alhamdulillah
pengalaman saya dulu mudah je...hehe
tak sampai setengah jam
Dato tu tanya apa yg saja ajar dan apa kepentingan...tu je...hehe
yg penting self confident, bertutur dgn lancar, ada pengetahuan, pakaian kemas, dan berdoa banyak2....hehe

izzad said...

@zarazueyin : tq for the sharing...ada lagi soalan yg spesifik die tanya? pasal dasar kerajaan ke...NKRA ke...KSSR ke..

Sharinginfoz said...

kepada yang nak hadir interview, all the best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...