Thursday, May 12, 2011

Mintak tolong !!!

Assalamualaikum w.b.t,

Masalah..masalah....tolong..tolong...

Kepada semua readers terbuka atau penyenyap blog aku..nak mintak jasa baik korang semua bagi pandangan....

Senang je...

Korang rasa blog aku nie berat tak? tak berat?...bukan berat timbang kilo.....tapi bile korang bukak blog nie terbuka dengan sekelip mata korang atau korang kena tunggu lame..

Plzzz...mintak tolong yer...

Sudi2 kan lah bagi komen yer...



13 komen:

SayaBaik said...

tak :)

boleh tak buang word verification? serabut la

izzad said...

@sayabaik : tq sebab sudi komen..anda memang baik...:)...dah improve dah..

Abang Zam said...

laju je cikgu belog kau ni aku tengok
nice!

jangan risau

lyyyyn said...

ok je..klik je trs open..

izzad said...

@abg zam : thnks sebab sudi komen...laju macam ferrari ke abg zam..hehehe...

izzad said...

@lyyyyn : klik trus open? laju benor klau gitu..hehehe..tq sebab sudi komen yer..

adwafarahin said...

blog nie x berat lah
buka trus klua xde la loading lame pon :)

izzad said...

@adwafarahin : maybe lappy aku kot yg lembap :)..hehehe...nak kne cari lappy baru nie..

zulkifley said...

template baru ko..? makin kemas..x nampak serabut sangat..blogspot ni laju dah..tgk internet connection jak..template hok loading byk widget/bende lazimnya makan masa lama skit..kesimpulannya xyah pakai widget byk2 n pelik2.yang penting simple dan menarik untuk ditenung lama2.

izzad said...

@zulkifley : tq for the comment...kitasemuaguru dengan wajah baru

suha said...

haip cik suha dtg

hehe blog neh sgt ringan..xsempat nk korek idong,tgok2 dh leh masuk page hehe..neway jempot la brtndang gak ek..

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/mimpi-basah.html

izzad said...

@cik suha : thanks sebab bagi komen membina...u bagi kat i peneguhan positif..motivasi intrinsik dah bertambah nie.heheh...

rj Etika said...

kenape tak buat comment yg pop up tu? senang nak komen. kalau macam ni nak kene tunggu page loading lagi. lambat sket la. heh. boleh tak komen camtu? ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...