Tuesday, May 17, 2011

SELAMAT HARI GURU


Assalamualaikum w.b.t

Walaupun terlambat sehari, sebab sibuk dengan exam tapi nak jugak amik kesempatan ini untuk wish "SELAMAT HARI GURU" atau dalam B.I "HAPPY TEACHER DAY" kpd semua insan yang bergelar GURU di Malaysia...

Walaupun masih merangkak dalam bidang pendidikan tapi kesan Sambutan Hari Guru terasa bahangnya...terima kasih jugak kepada pembaca sebab sudi wish kepada saya...antara pembacanya yang wish adalah ....(nak promote skit..hehehe)

1. Abg zam ( The Famous Abg Zam )
2. Shat ( Shat Hanim )

Walaupun skit tapi saje je nak hargai wish diorg... :)..yang lain nape takde? sebab korang tak wish..hehehe... :) sorry la klau ada yang wish tapi KSG tak perasan yer...

Korang tahu tak apa tema hari guru tahun nie? dah kali ke berapa sambutan hari guru tahun nie? jangan tahu bagi hadiah kat cikgu jer...at least serba sedikit kena la tahu apa isi2 pentinya k...

Tema Hari Guru 2011 : Guru Penjana Transformasi Pendidikan Negara ( GPTPN )
Sambutan Hari Guru : ke-40 yer...
Tarikh Sambutan : 16 Mei setiap tahun

Walaupun begitu...KSG ingin juga mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada insan yang banyak mengajar di luar sekolah yang kita anggap sebagai guru kita...
1. Ibu Bapa
2. Guru sekolah memandu
3. Tenaga pengajar CENFED UMP

Bagi KSG...korang semua adalah guru..kerana korang telah berkongsi dan mengajar ilmu...

P/S : Sapa yang dapat hadiah paling banyak angkat tangan...hehehe...

6 komen:

zarazueyin said...

masih boleh wish ke?
hehe...slmt hari guru..
cantik blog baru ni ;)

izzad said...

@zarazueyin : sempat lagi...klau tak sempat ble wish tahun depan plak..hehehe...cantik ke? ada nak kne touch up lagi tak?

Bella Bell said...

wahhh..cikgu ea? saya bakal guru. selamat hari cikgu! hehehe.

follow awak..

^__^v

izzad said...

@bell bell : selamat hari guru pada Bella Bell..tq sebab follow...nnt saye follow balik k...:)

Rashidah said...

happy teacher's day!

izzad said...

@Rashidah : Tq shidah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...