Sunday, April 24, 2011

2 Kapten untuk 1 Kapal

Sekadar gambar hiasan


Sapa yg suka pirate? atau dalam BM, lanun...bukan lanun somalia yg selalu buat kacau kat perairan Malaysia nie..lanun cam citer PIRATES OF CARIBBEAN ke...

Suke? aku pun suke...tgk tak yg diorang dok berebut pasal sebuah kapal...klau tak silap aku la..

So, kat sini aku nak share pendapat ngan korang pasal kapal yang dikemudikan oleh 2 kapten...korang rasa dapat tak 2 Kapten kapal nak kemudikan satu Kapal...mesti karam punyer..dan yg peningnya nnt anak2 kapal la...

So, dalam organisai kita pun klau bley mesti ada 1 ORANG je ketua klau tak nnt peningla anak2 buah nak ikut arahan...jangan sebab kepentingan diri semua nak jadi Kapten...tapi tak salah klau nak bagi idea yang BERNAS kat Kapten kapal kan?

So, pk2 kan la yer...

P/S : Jangan simpan idea yang bernas tue sorang2...mane tau idea anda dapat diguna pakai tok semua orang.

6 komen:

Cik Aish said...

sebab tu sekolah ada sorang je pengetua..haha

izzad said...

@cik Aish : good comment, tapi klau ada PK yang lain try to act like pengetua..haru biru nnt..hehhe

peep said...

aku layan one piece jer..haha

izzad said...

@peep : bestkan one piece? penuh ngan ke"getah"an..hehehe

fyra faheera said...

saye tetap sokong kapten hussairi! hikhik

izzad said...

@fyra faheera: kapitan husairi terbaik!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...