Monday, April 11, 2011

Mai Bli Handphone dari Abg Kus

Assalamualaikum w.b.t,

Bile aku dengar ada gadget baru kuar..mesti aku cepat2 nak tau apa die..sebab apa? sebab aku nie gile gadget..tapi setakat giler je la..nak bli tak mampu..so baca2 review gadget je la...

Jadi sebab aku selalu dok usha2 page pasal gadget especially HP...aku jumpe la FB page nie...klik je link kat gambar tue yer..

credit tue page Abg Kus...

Sebab bila aku pg Pusat Beli Belah Gadget sekitar KL nie..harga dari Abg Kus nie memang terbaik..kalau korang nak tau lebih lanjut boleh lawat page Abg Kus nie..klik je link bawah gambar tue...

P/S : Kalau lah dapat Samsung Galaxy Tab @ Ipad2..pergh..syok....

2 komen:

Gagak said...

ok, tq...nnt nk usha...

NurAisyah Mohd Patri said...

abg kus trusted seller.. dont worried.. beli hari nie confrim dpt 2hari lepas order :)
tu pon tgok ngri la ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...