Monday, April 18, 2011

Ais Krim Sedap di Strawberry Farm Cameroon Highland

Siapa suka aiskrim strawberry? Angkat tangan..pastu buat gaya usop Wilcha..hehehe..trademark skang...Angkatla? Tak suke? takpe..nnt korang pg Cameroon Highland ble singgah kat kedai nie...pastu cuba..lpas tue mane tau korg suke gile2...

Seperti title entry..aku nak share ngan korang salah satu destinasi "jom jalan" wajib singgah bile korg pg Cameroon Highland...

Kedai : Opah Strawberry & Farm
Lokasi : Tanah Rata, Cameroon Highland
Makanan wajib rasa : Aiskrim (potong ngan cup)


Paling best kat situ adalah aiskrim....Rasanya? ermmm...sedap..segar..dan rasa strawberry yang asli...ada dua pilihan aiskrim...aiskrim potong ngan aiskrim cawan..dedua sedap...

Satu makan situ..satu lagi bawak balik...

Selain tue korang boleh petik strawberry (kne bayarla), ada jual jem, kordial..senang kata semua berasaskan strawberryla..dah nama pun strawberry farm kan...

So, sape yg die hard fan strawberry ble la singgah yer...

P/S : Klau dah makan tue jangan makan banyak2 plak...nnt demam...dahla kat cameroon highland sejuk...klau dah pg tue jangan lupe bli tok aku yer...:)




5 komen:

AwieKashi said...

waaa,,,bestnya camer0n...lama xpergi...
post ckt strawbery..HAHAHA!

izzad said...

@awiekashi : nnt cuti pgla...best sejuk2..hehehe

Mama Iman said...

Pokja... ni yang kita pi trip ke cameron ke? yg leh men petik2 stoberi sendiri tu ye?

izzad said...

@mama iman : yup...dah teringin sgt..dok termimpi2 aiskrim kat situ..sedap..

finaz said...

ngidam eksrem strawberi plak..wawawa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...