Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Kepada semua bloggers...termasuk aku..yg newbie nie...jom join Segmen Ben Ashaari gegar lagi...mane tau klau korg join nnt boleh bergegar blog korg..kui..kui...jgn mare abg ben...

Sesape yg nak join klik je sini

For me, segmen2 yg otai2 buat nie dapat membantu aku promote blog..tambah readers...klau readers takde..takde gune buat blog kan?

At least dapat share ilmu di dada yang se"jemput" nie...

P/S : Sangat berterima kasih kepada otai2 yang buat segmen2 macam nie... :)

23 komen:

Kay Masingan said...

mengegar ke sini...keep on blogging ya. jom baca
Washing Machine atau guna tangan

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Golden Rose said...

salam perkenalan...jom gegar sama2...kita satu group...group 9...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

izzad said...

@golden rose : Salam perkenalan jugak...tak sabar nak tunggu blog bergegar nie..harap beri support..tq sbb follow..i dah follou u back

izzad said...

@kay masingan : tq for the support...i dah follow u...

Anak Ulu Cheka said...

assalam gegar geng 9

Terkini dari AUC dot com: Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

izzad said...

@Anak Ulu cheka : jom kite gegar same2...

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

azie said...

hye, folow me back,kita geng ! sy gegar disini. kalau free jemput la ke blog sy :) www.azieismail.blogspot.com

K.zoe said...

hey, follow ur awesome blog. coming from AB segment! :)

izzad said...

@shaherah : Waalaikumussalam w.b.t..:)
Salam perkenalan jugak...Thanks sebab sudi gegarkan blog saya..dah bergegar dah lappy nie..hehee :)

izzad said...

@azie : dah follow u..thanks sebab follow blog yang tak seberapa nie yer..jom kite gegarkan...

izzad said...

@K.zoe : thanks for the comment..dah follow your blog..nice blog u have there ya...

izzad said...

@noor badriah : pucuk dicita ulam mendatang..sila2 gegarkan...patut la ais dah banyak cair kat kutub utara tue..hehhee..:)

aNiss :):) said...

salam gegar =) terbabOoMMMmm!!! sambil follow sini =)

~cik shanashaida~ said...

haip2...

gegar..gegar..gegar..!!!
gegar d sini...
BW from group 9
salam perkenalan ^_^

deyna said...

salam gegar...i follow u....geng 9

izzad said...

@aniss : thanks...i follow u balik k...kuat tol bom meletup yer...:)

izzad said...

@cik shanashaida : weh..weh..apsal bergegar nie..patutla..sebab awok gegarkan..heheh..:)
Salam perkenalan

izzad said...

@deyna : Salam gegar kembali...i follow u balik..:)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

izzad said...

@lulu: thanks...sudi2 terjah lagi lain kali yer..:)

fahmimustakim said...

singgah dari group 9..dah follow kamu ;)

Latest Entry: Youtube Craze: Ever heard of Anwar Hadi and MatLuthfi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...