Saturday, April 16, 2011

I-CITY silaunye mata...


Dah lama aku tak share ngan korang pasal tempat jalan2 menarik...so kali nie aku nak share tempat yang sngat cantik bile malam..iaitu I-CITY..

I-CITY bertempat di Shah Alam..klau sesape yg familiar ngan Uitm Shah Alam..I-CITY nie kat pintu belakang...

Lagi satu kalau korang dari KL boleh ikut federal highway..dalam 15 minit je klau tak jem...bolehla bawak family korang...

Details :

Entrance : Free
Park dalam : RM 10
Lain-lain : Ada tempat yang nak masuk kena bayar ( rumah salji, reptilia house dan banyak lagi).

Korang tgk sendiri camner I-CITY tue yer..

Kat dalam nie korg boleh main salji..sejuk...

Minat reptilia? masuk la dalam nie

Cantikkan?

Kereta kuda yang macam omputih tue pun ada..

Aku berjaya menjinakkan lembu yang ganas nie..

View yg sungguh cantik

Background yang macam baru dapat bonus!!!...hehehe

Sangat sesuai untuk bawak family..tapi kne bawak ongkos lebihla..

Replika ski..sebelum pg kaunter tiket..

So? apa lagi...jangan dok kat umah jer weekend nie..bawak segala isi rumah jejalan kat I-CITY yer...

P/S : Jangan lupa bawak kamera...banyak capture yg cantik boleh amik..




2 komen:

Fazil Hamid said...

main ski bebetul la...
baru care..

izzad said...

klau nak main ski pun ada kot dalam bilik salji tue... try la pi usha tgk yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...